LORIGO

Táncsport Egyesület

ISIS Open Dance 2016 Egyesületi eredményeink

SZABADIDŐS VERSENYEREDMÉNYEK (Csak a dobogósok)

Gyerek I. abszolút kezdő
Udvardi Gergő-Katona Míra latin 1. standard 2.hely
Simon Mátyás- Móritz Borbála latin 2. standard 4.hely
Simon Márton- Koncz Tímea standard 3.hely
Gyerek II. kezdő:
Bálint Péter-Babós Esther standard és latin 1.hely
Gyerek II.haladó:
Faludi Bálint- Paksa Luca standard 1., latin 2.
Read more...

Aranyérem Csehországban

A 2016. november 20-án Chomutovban (Csehország) megrendezésre került versenytánc open versenyen újabb magyar siker született. A Lorigo TSE táncosai, Gombkötő Balázs és Laskovics Petra latin-amerika táncokban 11 párosból 4. helyen végzett, a standard táncok versenyén pedig győzelemmel zárt. Gratulálunk a párosnak!Nagykanizsa


Taroltak a LORIGO táncosai!

A hétvége nagyon mozgalmas volt a Lorigo Tse. versenyzőinek. Szombaton és vasárnap Nagykanizsán rendezték meg a szokásos Eraklin Kupát, ahol az első napon összesen 8 aranyérem született: standard táncokban az egyesületből induló párosok csak aranyat hoztak haza, latin táncokban pedig 3 arany és 3 bronzérem született.

Read more...

Zala Open
Szombat-vasárnap rendezték meg Zalaegerszegen a Zala Open nemzetközi formációs valamint klubközi versenyeket, ahol a LORIGO Táncsport Egyesület táncosai gyönyörű eredményeket értek el: 14 páros indult, 8 arany, 12 ezüst, 6 bronz az éremgyűjtemény. Szinte minden páros döntőbe került, és a dobogóig küzdötte magát. A Lorigo Tse. sportolói az őszi szünetben sem pihentek, és egy intenzív edzőtáborral készültek fel erre a versenyre.

Read more...

Pásti Dóra emlékverseny 2016

Szép eredményeket ért el a LORIGO TSE. utánpótlás csapata a vasárnap Bükön megrendezett Pásti Dóra emlékversenyen. Amely kategóriában elindultak az egyesület táncosai, ott mind dobogós helyezéseket értek el.

Gyerek 1 kezdő standardben és latin táncokban is: 1. hely: Faludi Bálint - Paksa Luca

Gyerek 2 kezdő standard:
1. hely: Porpáczy Marcell - Kerti Júlia Éva
2. hely: Bene Nándor - Gerencsér Zsófia
3.hely: Kopácsi Attila - Sipos Blanka
4.

Read more...

Hétvégi versenyek

Ez a hétvége nagyon mozgalmas volt a LORIGO TSE. versenyzőinek. Szombaton az ausztriai Oberpullendorfban nemzetközi versenyen vettek részt a magasabb korcsoportú versenyzők, és nagyon szép eredményeket értek el:
 
Kiss Olivér- Laskovics Réka a legmagasabb, S osztályban a Felnőttek között a bronzérmet szerezték meg Standard táncokban,
Kővári Dominik- Prohászka Fruzsina pedig ifjúsági korcsoportosként a Felnőttek között döntőbe kerülve a 4.helyet szerezték meg szintén standard táncokban.

Read more...

U 21 Magyar Bajnokság

November 14- Nyíradonyban megrendezett U21 Magyar Bajnokságon : Kiss Olivér - Laskovics Réka az U21 Standard Magyar Bajnokságon döntőbe kerültek, ahol a 6.helyezést érték el

Szekszárd-Oberpullendorf


Szekszárdon rendezték meg a D osztályosok országos bajnokságát, ahol a LORIGO Tse. párosa Varga Márk-Prohászka Fruzsina aranyérmet szereztek.
Ezzel a 3 héttel ezelőtti területi bajnoki címüket és a 2 héttel ezelőtti ausztriai győzelmüket ismételték meg..
Edző: Faludiné Lovas Henriette.

Az ausztriai Oberpullendorfban a Lorigo Tse.

Read more...

Országos Bajnokság Békéscsaba

Hétvégén Békéscsabán rendezték meg az Országos Bajnokságot magas  osztályosok számára (B-A-S katetóriában), ahol a Lorigo Tse. Ifjúsági és Felnőtt korosztályú versenyzői vettek részt. (A képen a Lorigo Tse. ifijei.)
Szép eredmények születtek főleg standard táncokban, ahol minden párosunk döntőt táncolt.

IFI A Sandard:
Kiss Olivér-Laskovics Réka 2.hely
Mölcs Martin- Csukovits Fatima: 3.hely
Letenyei Levente-Artner Petra: 4.hely

IFI B Standard:
Kővári Dominik-Soós Kitti: 5 hely.


A Lorigo Tse.


Read more...

Szabadidős Területi Bajnokság Kaposmérő 2014

Most hétvégén rendezték meg Kaposmérőn a 2014.évi Szabadidős Területi Bajnokságot, ahol az egyesület összes utánpótláskorú táncosa elindult. Nagyon szép eredmények születtek, ahol nemcsak egyéni táncokban, hanem formációs táncokban is rajthoz állt a LORIGO két  csapata.

A Gyerek korcsoportban induló formáció ezüstérmes lett a „Csavard fel a szőnyeget”  című produkcióval, a Juniorok latin formációja pedig bronzérmet szerzett.

 

Egyéni eredmények:

Gyerek I.


Read more...

ISIS Dance Open 2014

Vasárnap, azaz október 19.-én az Arena Savariában került megrendezésre 16.Isis Dance Open táncverseny, amelyet a Lorigo Tse. rendezett. Korábbi években is olyan versenyeket pályázott az egyesület, amelyek magas színvonalú, kiemelt versenyek voltak, akár nemzetközi, akár hazai szinten. Idén Magyarország legjobb latin táncosait láthatta a közönség vasárnap este a  Felnőtt-Ifjúsági latin ranglista keretében.


Read more...